Capio Närsjukvård

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Till vårt huvudkontor söker vi nu en driven inköpsadministratör som vill vara med och ge förstklassig service till våra verksamheter.

Om tjänsten

Som inköpsadministratör är din huvudsakliga uppgift att stötta företagets verksamheter i frågor relaterade till inköp. Du kommer att bli en del av inköpsavdelningen som idag består av två personer och som håller till i moderna lokaler på Lilla Bommen mitt i centrala Göteborg tillsammans med Capio Närsjukvårds övriga supportfunktioner. Inköpsavdelningen arbetar med att supportera våra drygt 100 enheter med ramavtal, offertstöd, inköpsprocesser inklusive inköpssystem inom kategorier som t ex medicinskt förbrukningsmaterial, kontorsmaterial, vaccin m.m.

I din vardag kommer du bland annat att:

  • Stötta verksamheterna i frågor kring avtal
  • Hantera och administrera avtal och hyresavtal
  • Vara navet mellan vårdenheterna och inköpsteamet
  • Hantera administrationen kring våra verksamhetsbilar
  • Arbeta med, och fördela, inköpsärenden i ärendehanteringssystem

Om dig

Du som söker har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi/inköp. Kanske är du i början av din inköpar- eller upphandlarkarriär och vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Om du har arbetat i en liknande roll tidigare är detta meriterande.

Du är en fena på Officepaketet, framförallt Excel, då detta är ett av dina viktigaste verktyg. Därutöver har du god generell IT-vana – du får inte vara rädd för att arbeta i nya system och verktyg. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

En förutsättning för att trivas och lyckas bra i den här rollen är att du gillar att arbeta supporterande och har en vilja att ge bästa möjliga service. Du kommer självklart att få introduktion och stöd från dina kollegor, men då alla har olika ansvarsområden krävs det att du är en initiativtagande person med en förmåga att arbeta självständigt. Rollen kräver dessutom en stark administrativ förmåga och att du är strukturerad och noggrann.

Om beskrivningen ovan passar in på dig och du dessutom är taggad på nya utmaningar under hösten kan du vara klippt och skuren för det här jobbet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/848
Kontakt
  • Sun Wahlberg, 031-732 40 87
Publicerat 2019-09-06
Sista ansökningsdag 2019-09-30

Retour aux postes vacants