Capio AB, Capio Go

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning

Capio Go erbjuder patienter medicinsk bedömning, behandling, råd och recept. Idag jobbar Läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, psykologer och fysioterapeuter i vår tjänst. Tillsammans jobbar vi patientfokuserat för att på bästa möjliga sätt bemöta våra patienter. 

Den digitala vårdmottagningen kompletterar Capios ca 100 vårdcentraler i Sverige och bidrar till ökad tillgänglighet och service för patienterna. Vilket betyder digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.

Som distriktssköterska genomför medicinsk bedömning, behandlar och triagerar  patienter i vår chatt samt är delaktig i att utveckla vår verksamhet.

För mer information, besök gärna vår verksamhet Capio.se

Då allt arbete sker digitalt via chatt har du möjlighet att jobba från vart du vill.

Arbetsuppgifter

  • Löpande kontakt med patienter via chatt.
  • Övergripande kontroll av inkommande patientflöde.
  • Genomför medicinska bedömning utifrån våra evidensbaserade och patientsäkra CPI:er. Ger rådgivning, behandlar eller triagerar till rätt vårdgivare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg och självständig i din roll som sjuksköterska och sätter patienten i fokus. Du har en god samarbetsförmåga och kan ta egna beslut. Vi ställer höga krav på medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper, social kompetens och förmåga att uttrycka dig väl i skrift.

Vidare är du Leg.Distriktssköterska eller Leg.Sjuksköterska med bred erfarenhet.

Erfarenhet av telefon/chatt /video rådgivning är meriterande.

Andra egenskaper hos dig som vi värdesätter är om du är målmedveten, kreativ, lösningsfokuserad och serviceminded.

Villkor

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid första sex månaders provanställning.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Ospecificerad arbetsort
Land Sverige
Referensnummer 2019/792
Kontakt
  • Cecilia Persson, 0733-884846 / cecilia.persson@capio.se
Publicerat 2019-06-19
Sista ansökningsdag 2019-08-21

Retour aux postes vacants