Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Lundby

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Lundby är en vårdcentral belägen i ljusa, rymliga lokaler centralt på Hisingen intill Capio Lundby Närsjukhus. Vi är ett glatt gäng på ca 17 medarbetare som tillsammans har hand om ca 7 100 listade patienter. Det råder en god stämning i arbetsgruppen och värnar om varandra vilket gör att det är roligt att gå till jobbet – vi trivs tillsammans helt enkelt. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus och vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Lundby är en växande stadsdel med mycket nybyggnation och ett område under utveckling. Det är lätt att ta sig till och från vår mottagning då det finns goda förbindelser och endast 10 minuter till Centralstationen.

Vill du vara med på vår spännande resa?

Att arbeta hos oss kommer innebära en spännande resa där vi provar oss fram genom strukturerat förbättringsarbete. På så vis ökar vi kvalitén på vården parallellt med arbetsmiljön. Det innebär stora möjligheter till påverkan, som samtidigt kräver ett engagemang och en nyfikenhet, och en förmåga att jobba tvärprofessionellt.
Vad pågår på Lundby just nu? Vi jobbar med att möta och hjälpa patienterna på olika sätt, där bland annat möjligheten till chatt och videomöten är under utveckling. Vi har dagliga ronder, vilket innebär teambaserade bedömningar av patientens behov och vårdnivå, och vi jobbar aktivt med att minska antalet sjukskrivningar
Vad är mål/fokus framåt? Att ökat tillgängligheten för våra patienter och samtidigt skapa en god arbetsmiljö. Detta innebär nya arbetssätt och att vi utnyttjar digital teknik ännu bättre.
Vad är ni mest nöjda med på Lundby? Vi har en god pålistning trots hög konkurrens. Vi jobbar med ständiga förbättringar för att förbättra vården och arbetsmiljön. Dessutom trivs vi mycket bra med varandra och har roligt på jobbet.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som specialist i allmänmedicin på vår vårdcentral innebär utredning och behandling av patienter på mottagningen. I arbetet ingår även hembesök hos patienter och samverkan med den kommunala hälso-och sjukvården. Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten. I tjänsten ingår även handledning av våra AT- och ST-läkare samt av studenter.

Detta kan du förvänta dig av oss:

 • En konkurrenskraftig lön
 • Kollektivavtal
 • Pension enligt Capios Pensions-och försäkringspolicy som innefattar bl.a. tid med personlig rådgivare som går igenom din situation, möjlighet till aktiva val, löneväxling, försäkringar kollektivavtalad sjuklön mm.
 • Betald utbildning
 • Betald semester enligt kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag upp till 2000 kr
 • Möjlighet att vara en del av verksamheten och påverka utvecklingen
 • Vara med och driva vårt kvalitets-och utvecklingsarbete
 • Regelbunden utbildning och möjlighet till individuell kompetensutveckling
 • Karriärmöjligheter som ledare eller klinikerKvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och gärna har erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är positiv till nytänkande och kvalitetsutveckling och tycker det är spännande med digital utveckling. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och är lugn och konsekvent i din kontakt med patienter. Du tänker gärna utanför boxen, har god teamkänsla och förmåga och vilja att ta egna initiativ.

Vi söker dig som vill bidra med:

 • En vilja att utveckla vården
 • Ditt engagemang
 • Positivitet
 • Nytänkande

 

Villkor

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. Intervjuer sker fortlöpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/656
Kontakt
 • Kinna Helgesson, 0769-48 27 21
Publicerat 2019-09-29
Sista ansökningsdag 2019-11-30

Retour aux postes vacants