Capio Psykiatri, Capio Psykiatri Norrköping

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning och behandlar utifrån detta psykiatrisk problematik som psykossjukdom, bipolär sjukdom, ADHD, autismspektratillstånd, personlighetsproblematik samt svår depression och allvarliga ångesttillstånd. Vår mottagning ligger på Trädgårdsgatan centralt i Norrköping med närhet till Resecentrum. Vi har 25 medarbetare där huvuddelen har lång erfarenhet av öppenvårdspsykiatri. Vi arbetar sedan januari 2011 på uppdrag av Region Östergötland. Sedan våren 2016 är vi HBTQ-diplomerade.

Beskrivning/Arbetsuppgifter

Vi utökar nu vår verksamhet och söker dig som har genomgått grundläggande psykoterapiutbildning, steg-1, till vår öppenvårdsmottagning i Norrköping. Din grundprofession kan vara sjuksköterska/socionom/arbetsterapeut eller motsvarande. Arbetsuppgifterna innebär samtalsbehandling under handledning med patienter från samtliga diagnosgrupper på mottagningen.

Vi söker dig med intresse för psykiatri. Vi söker dig som är ansvarsfull och flexibel med god förmåga både till självständigt arbete samt samarbete med kollegor. Vi erbjuder goda möjligheter att delta i verksamhetsutveckling och att själv påverka ditt arbetssätt.

 

Kvalifikationer

Grundläggande psykoterapiutbildning steg 1, grundprofession sjuksköterska/socionom/arbetsterapeut eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedömer som relevant. Tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidareanställning. Heltid. Dagtid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/133
Kontakt
  • Matilda Elm, enhetschef, 010-103 90 21
  • Joachim Hilding, verksamhetschef, 010-104 09 21
  • Birgitta Manner, HR, 08-590 009 62
Publicerat 2019-01-29
Sista ansökningsdag 2019-03-01

Retour aux postes vacants