AO Ortopedi, Capio Artro Clinic AB, Capio Artro Clinic Mottagning

Capio Artro Clinic är Sveriges ledande idrottsskadeklinik. Vi är en högspecialiserad ortopedisk klinik som bildades redan 1992 som en del av S:t Görans sjukhus. Sedan 2007 är kliniken lokaliserad till Sophiahemmet i centrala Stockholm och från 2015 finns vi även vid Globenområdet. Vi har även en enhet i Umeå sedan 2022. Vi är en högspecialiserad ortopedisk verksamhet inom både artroskopisk kirurgi i knä, höft, axel, fotled och armbåge men också inom höft- och knäproteskirurgi. Vi utför cirka 5 000 operationer per år på vår operationsavdelning och gör flest korsbandsoperationer i Sverige. Utöver den rena ortopedin med mottagningsarbete och operation så har kliniken också en av Stockholms största specialistverksamheter inom fysioterapi med inriktning mot idrottsmedicin och ortopedi. Rehab bedrivs både vid Sophiahemmet och vid en filial på Globenområdet.

Det finns ett djupt och brett kunnande inom ortopedi, rehab och idrottsmedicin på kliniken. Våra medarbetare är vår största tillgång och är dedikerade till att leverera bästa tänkbara vård för varje patient. Vi är beroende av våra kunniga och ansvarstagande medarbetare för att tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats.

Capio Artro Clinic har ett samarbete med Centrum för Idrottsskadeforskning och Utbildning (CIFU) som är en centrumbildning tillsammans med MMK på Karolinska Institutet och Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH). Genom CIFU har vi skapat en kreativ miljö där det bedrivs klinik, forskning och utbildning under samma tak inom Sophiahemmets område.

Beskrivning

På vår mottagning på Sophiahemmet är vi ett team på 18 personer och vi strävar efter att vara en mycket god glädjefylld arbetsplats med högt i tak och med gott samarbete. 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/operationsplanerare är dina arbetsuppgifter till stor del administrativa. Du tycker om att planera och har ett gott öga för struktur och organisering. Rollen innebär ett nära samarbete med samtliga yrkeskategorier samt kontakt med våra patienter.

Du planerar höft-och knäplastikoperationer både enskilt och i samråd med två erfarna sjuksköterskekollegor och teamets ansvariga läkare. Därtill ansvarar du för väntelistor samt telefonrådgivning med patienter där du med en helhetssyn, respekt och omtanke, informerar kring olika frågor.

Även om din huvuduppgift hos oss är operationsplanering kan det förekomma kliniskt arbete på mottagningen, såsom att bemanna vår EKG-mottagning i samarbete med narkosläkare.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet inom yrket.

Vår verksamhet, som ständigt strävar framåt, söker dig som är flexibel med en vilja till utveckling och förändring. Vi ser gärna att du är självständig och klarar av att organisera ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt.

Du ska vara trygg i dig själv, prestigelös och kunna peppa ditt team. Du behöver ha en stor tilltro till teamarbete som är navet i vårt dagliga arbete där vi alla hjälper varandra efter behov.

Erfarenhet inom ortopedi och mottagningsarbete är meriterande. Det är ett stort plus om du är van användare av TakeCare och har ett intresse för motion och idrott. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi strävar alltid efter att varje enskild patient ska få ett kompetent och trevligt bemötande och att de ska lämna vår klinik med en känsla av extra professionellt omhändertagande. 

Vi erbjuder dig

En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka

Inflytande och delaktighet i verksamheten

Friskvårdsbidrag

Tillgång till vårt stora moderna gym och gruppträningspass

Frukost varje dag

Kompetensutveckling, både internt och externt

En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar, tydliga mål och där kvalitet och service prioriteras 

Kollektivavtal

Flexibla arbetsförutsättningar

Arbete i fina lokaler på Sophiahemmet i centrala Stockholm

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att vilja veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.
Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1501
Kontakt
  • Ann-Louise Varg, 08-4062021/070-0028281
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-10-13

Tillbaka till lediga jobb