Capio S:t Görans Sjukhus, Akutkliniken

Välkommen till ett fantastiskt gäng på MAVA!

Vill du arbeta med akutsjukvård i en bred och omväxlande vårdmiljö är MAVA något för dig. Vi arbetar med ständiga förbättringar och kompetensutveckling för att du tillsammans med dina kollegor ska ha möjlighet att arbeta för patientens bästa i en arbetsmiljö där vi har kul på jobbet. 

Om MAVA 

MAVA tillhör sjukhusets akutklinik och har 24 vårdplatser. MAVA är en medicinsk akutvårdsavdelning där vi vårdar patienter med varierande medicinskt- och omvårdnadsbehov, brett spektrum med allt från unga till multisjuka äldre som insjuknat akut. Vi profilerar oss för patienter med behov av arytmi- och saturationsövervakning.

På MAVA är vi ca 50 medarbetare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi har tre chefer, en vårdenhetschef och två biträdande vårdenhetschefer för att kunna jobba med ett nära ledarskap för dig som medarbetare. Du kommer ha en av dessa som din närmaste chef.  

Om uppdraget

Arbetet på MAVA är mycket varierande och du arbetar teambaserat med sjuksköterskor, läkare och paramedicinare. Tillsammans med en sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden av sex patienter. Utöver teamen finns det två resurser och en koordinator på avdelningen. Vi arbetar kontinuerligt med att fördela resurser utifrån aktuell vårdtyngd och ger varandra mycket stöd mellan teamen för att ge patienterna en god och säker vård.    

Som undersköterska hos oss har du en central roll i mötet med våra patienter. Du kommer bland annat att arbeta med basal omvårdnad som du planerar och utför själv eller tillsammans med kollegor, det innebär exempelvis kontroller av vitala parametrar, blodprovstagning och såromläggningar. Att vara en aktiv del av teamet är mycket viktigt.

Vi erbjuder dig en anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har minst två års erfarenhet av akutsjukvård.

Egenskaper vi värdesätter är att du är tydlig i din kommunikation och att du har en god relationsskapande förmåga. I det dagliga arbetet är det viktigt att du kan ta initiativ och att du har ett genuint intresse för omvårdnad och sätter patienten i första rummet. Att dela kunskap och handleda kollegor är en naturlig del av ditt arbete. 

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen jobbar vi med löpande urval vilket innebär att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överrenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1467
Kontakt
  • Emmalisa Sjöö, bitr Vårdenhetschef , 08-58702915
  • Anders Rosén, bitr Vårdenhetschef, 08-58702630
  • Malena Waernqvist, Vårdenhetschef, 08-58703324
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-09-21

Tillbaka till lediga jobb