Capio S:t Görans Sjukhus, Röntgenkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

• Kvalitet - vi vill alltid bli bättre
• Samhällsansvar - tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid
• Innovation - vi är nyfikna och modiga
• Empowerment - du är viktig, din åsikt gör skillnad

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Om oss

Den här annonsen är unik. Det är nästan 10 år sedan vi senast annonserade efter en specialistläkare inom radiologi till Capio S:t Göran. Vår läkargrupp är stabil, håller hög kompetensnivå, består av en lojal och engagerad grupp som hjälps åt när det behövs. I nuläget är vi ca 25 specialister och 12 ST-läkare.

På grund av planerade pensionsavgångar, föräldraledigheter och annat som hör livet till, söker vi nu en ny kollega för att säkerställa att vi även fortsättningsvis är lika välbemannade som vi har varit de senaste åren.

Är du specialist i radiologi eller bild- och funktionsmedicin?

Vi söker dig som är färdig specialist. Just nu lägger vi vårt ”kompetenspussel” på både kort och lång sikt och är intresserad av dig som har både bredd och djup. Vi är modiga och nyfikna, det är du också!

Vill du veta mer?

Kliniken och sjukhuset kännetecknas av korta beslutsvägar, nära samarbete mellan olika kliniker samt ett prestigelöst förhållningssätt för att hitta den bästa lösningen för patienten. Är du nyfiken på fler fördelar med att arbeta hos oss?

Kontakta gärna vår verksamhetschef och läkarchef, Anders Byström för en informell pratstund innan du skickar in din CV och ansökan. Kanske kommer du också till Röntgenveckan i Uppsala?

Vår verksamhet

Kliniken består av Akutröntgen (nattetid stöttas vi upp av TMC) där merparten av våra akuta undersökningar kommer från akuten och sjukhusets avdelningar. På vår elektiva mottagning undersöker vi vissa av sjukhusets inneliggande patienter och utför elektiva undersökningar av bokade patienter. Mammografiverksamheten är en egen enhet inom Röntgenkliniken. 

Verksamheten är indelad i olika modaliteter: DT, MR, Genomlysning, Intervention, Konventionell röntgen och Ultraljud.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enl. ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1445
Kontakt
  • Anders Byström, 073-3241481
Facklig företrädare
  • Sarah Pan, 08/58700000
  • Marcus Ribeiro Stenberg, 08/58700000
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-10-11

Tillbaka till lediga jobb