Capio S:t Görans Sjukhus, Kirurgkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vill du bli en del av vårt team, bidra till utvecklingen av vår verksamhet och göra skillnad för våra patienters hälsa? Varmt välkommen med din ansökan! 

Om klinikens vårdavdelningar

Kliniken består av tre avdelningar 36,38 och 39. Vi vårdar akuta patienter men även elektiva patienter med urologiska åkommor, bröstcancer samt sjukdomar i nedre och övre gastrointestinal kanalen.

Vi har ett effektivt flöde på avdelningarna med hög läkartillgänglighet och vi jobbar med så kallad behovsstyrd rond. Här arbetar vi i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinare.

Kliniken har under lång tid arbetat med förbättringsarbete och det har resulterat i tydliga rutiner och riktlinjer. Det är en förutsättning för att flödet ska kunna vara så stort och kvalitativt som det är idag. Det är också tack vare dessa rutiner som nyanställda som kommer till avdelningarna kan känna stort stöd och trygghet i arbetet.

Arbetsbeskrivning 

Vi arbetar med närvarande ledarskap och du har erfarna och engagerade kollegor som du samarbetar med och hjälper varandra i det dagliga arbetet.

Du kan arbeta olika pass beroende på våra behov och dina möjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med bred kompetens inom kirurgi eller akutsjukvård. Som person har du en god samarbetsförmåga. Du arbetar strukturerat och har ett gott omdöme, vilket innebär att du har möjlighet att göra korrekta avvägningar och prioritera rätt i olika situationer.

Ansökan

Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser framemot att höra ifrån dig!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/553
Kontakt
  • Kerstin Lönn, vårdenhetschef, 08-58701117
  • Lena Tidermark, biträdande vårdenhetschef , 08-58701119
  • Karin Johansson, biträdande vårdenhetschef, 08-58701835
Publicerat 2023-04-24
Sista ansökningsdag 2023-05-08

Tillbaka till lediga jobb