Capio Specialistkliniker, Capio Medocular AB, Capio Medocular Skövde

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård.
Capios uppdrag är att ge varje enskild patient bästa möjliga livskvalité vilket vi levererar med stöd av vår Capiomodell. Modellen bygger på ständig förbättring och strukturerad uppföljning med kontinuerlig mätning av verksamhetens resultat, såväl inom kvalité som produktion och ekonomi. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår.
Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik och Capio Scanloc Ögon.
Sedan starten 1986 har vi ständigt fokuserat på hög medicinsk kvalitet och patientnöjdhet. Vi är Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarr- och synfelskirurgi.
Capio Ögon har kliniker på ett flertal ställen i landet: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping, Skövde, Trollhättan samt filialer på ett antal orter.

Capio Ögon satsar för fortsatt utveckling och startar en ny verksamhet i Skövde våren 2020. 

Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare/receptionist till vår till ögonläkarmottagning i centrala Skövde.  

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Som receptionist har du en viktig servicefunktion då du är ansiktet ut mot våra kunder och besökare. Händelserika miljöer stimulerar dig och du klarar av att hålla många bollar i luften och är stresstålig samtidigt som du kan skapa struktur och ha ett gott ordningssinne.
Vidare har du en professionell attityd med positiv energi där du tar egna initiativ och kan rycka in där det behövs.

Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare, så om journalutskrifter efter diktat, remisshantering, scanning etc. I tjänsten igår även receptionistarbete samt övrig administration i verksamheten. 

Kvalifikationer: Utbildning som medicinsk sekreterare, som person ska du vara flexibel kring dina arbetsuppgifter och kunna ha ett trevligt bemötande gentemot patienter och kollegor. Tidigare erfarenhet av receptionsarbete och administrativt arbete inom vården är meriterande. God datorvana. Goda kunskaper i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor: Tillsvidare. 80-100%, tjänstgöring måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar flextid. 6 mån provanställning.
Intervjuer sker löpande.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och du får en privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommet
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/320
Kontakt
  • Catharina Palmcrantz, 070 956 54 32
Publicerat 2020-03-24
Sista ansökningsdag 2020-04-19

Takaisin avoimiin työpaikkoihin