Capio Närsjukvård

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken på Clemenstorget är en centralt belägen vårdcentral i Lund med mycket goda pendlingsmöjligheter intill tåg- och busstationen. Vi är ca 70 engagerade och positiva medarbetare. Vi har nästan allt under ett och samma tak; en fast läkarbemanning, barnavårdcentral, mödrahälsovård med gynekolog, arbetsterapeut, sjukgymnastik, dietist, astma/KOL-mottagning, diabetessköterska, psykologer och kuratorer samt livsstilsmottagning.

Arbetsbeskrivning

Vår verksamhet växer och vi söker fler medarbetare. Vi behöver utöka med en sjuksköterska på vår mottagning. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i primärvård, bl.a. mottagningsarbete och viss telefonrådgivning. Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus och kvalitetsarbete.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska gärna med diabetesutbildning och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

Övrig information

Tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning om sex månader.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80--100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/771
Kontakt
  • Gunnel Fors, verksamhetschef, 0765559629
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-07-31

Takaisin avoimiin työpaikkoihin