Här har du möjlighet att lämna en spontanansökan om du är specialistläkare inom kardiologi och vill arbeta på Hjärtkliniken.

Välkommen med din intresseanmälan!

Om kliniken och sjukhuset 

Hjärtkliniken har ca 190 medarbetare, inklusive ca 35 anställda läkare varav 24 är kardiologspecialister. Hjärtkliniken har ett brett akutkardiologiskt uppdrag och är organiserad med flödesansvariga team ledda av en läkare. Vi har ett tätt samarbete över hela flödet mellan akutmottagningen, avdelningar och mottagningar. För närvarande har vi 3 slutenvårdavdelningar, PMoperation, angiolab samt en stor öppenvårdsmottagning. Vår största tillgång är våra kunniga och engagerade medarbetare. De är en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga vård till våra patienter, men också för att vi ska kunna skapa en bra arbetsmiljö för varandra.

Vår FoU verksamhet utvecklas och USVansökan för att bli del av universitetssjukvården är inskickad till KI december 2019. Det stora patientflödet ger goda förutsättningar till kliniska projekt och bra underlag för forskning.

Utifrån vårt patientunderlag är det en fördel om du även har dubbelspecialisering i internmedicin utöver att Du är specialist inom kardiologi.

Vi kontaktar dig för dialog om vi har en tjänst som kan vara aktuell för dig.

De tjänster som vi söker kollegor till just nu utannonseras på vår hemsida under rubriken Lediga jobb, titta gärna där med jämna mellanrum.

Vänliga hälsningar,

Annica Ahl
Verksamhetschef Hjärtkliniken, Capio S:t Görans Sjukhus

 

 


Log in and send a speculative application

Return to job vacancies