AO Ortopedi, Capio Movement Operation

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 135 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Vår operationsavdelning består av tre fina operationssalar, en nybyggd sterilenhet och en postoperativ uppvakningsenhet. Vi utför ortopediska hand-, fot-, knä-, axel- och höftoperationer. Verksamheten bedrivs dagtid måndag till fredag.

Som operationssjuksköterska arbetar du på operationssal, i mindre arbetsgrupp och med högt tempo. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlade.

Vi söker dig som är operationssjuksköterska med några års erfarenhet gärna inom ortopedi. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetande.

Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad genom att bedriva bästa möjliga vård för att i slutändan skapa bästa möjliga livskvalitet. Ett aktivt deltagande i det kontinuerliga förbättringsarbetet är en självklarhet i vår vardag. Vi välkomnar nya idéer, lär av varandra och strävar ständigt efter att förbättra metoder, processer och arbetssätt för att säkerställa att vi kan bidra till bättre hälsa. Till detta hör också vår ambition om att arbeta förebyggande för att i slutändan behövas så lite som möjligt.

Detta kan du förvänta dig av oss

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens samt 3000 kr i friskvårdsbidrag
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Vi är ett kompetent team med bred kunskap och spetskompetens som nu behöver förstärkning Hoppas du vill vara med i vårt vinnande team. Provanställning med 6 månader tillämpas på alla anställningar.

Intervjuer och urval sker fortlöpande under rekryteringsprocessen

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson: Marie Persson, Enhetschef Operation, 0703-80 07 01

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1420
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb