Capio S:t Görans Sjukhus, Hjärtkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

• Kvalitet - vi vill alltid bli bättre.
• Samhällsansvar - tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
• Innovation - vi är nyfikna och modiga.
• Empowerment - du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Hjärtkliniken söker erfaren kollega!

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Är du nyfiken på att jobba på ett av Sveriges främsta akutsjukhus som har kvalitet och nytänkande som ledstjärnor? Vårt uppdrag växer och vi med det. Därför söker vi nu ytterligare en erfaren specialist som kommer vara en viktig del i vår resa mot framtidens hjärtsjukvård. Hjärtligt välkommen med din ansökan!

 

Om arbetsplatsen

Vår hjärtklinik har omkring 200 medarbetare vilket inkluderar drygt 25 hjärtspecialister och 6 ST-läkare. Kliniken har ett brett akutkardiologiskt uppdrag och är organiserad i flödesansvariga team. Vi har ett tätt samarbete med olika kliniker på sjukhuset som involverar hela flödet från akutmottagningen till våra avdelningar. Vid sidan av detta har vi även en kardiologisk dagvårdsverksamhet som är under stadig utveckling och en omfattande öppenvårdsverksamhet.

Kliniken har en hjärtintensiv med 12 platser inkluderat två intermediärvårdsplatser samt två slutenvårdsavdelningar med arytmi- respektive sviktprofil, inkluderat en nystartad högflödesenhet. I direkt anslutning till HIA finns såväl angiolab som EKO-lab. Utöver det har vi även ett välfungerande pace-lab och ett nära samarbete med sjukhusets fysiologiska klinik.

Capio Sankt Görans sjukhus är sedan januari 2021 en Universitetssjukvårdsenhet (USV) med en bred forsknings- och utbildningsverksamhet (FoU). Det finns goda möjligheter för nya medarbetare att delta i klinisk- och patientnära forskning, samt verksamhetsintegrerad utbildning av studenter. Både forsknings- och pedagogisk utbildning kan erbjudas. Hjärtkliniken ser gärna att medarbetare deltar aktivt i utvalda delar av FoU-verksamheterna.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär specialistläkaransvar på våra vårdavdelningar och mottagningsarbete utifrån din kompetensprofil. Lämplig sökande kommer att involveras i verksamhetens olika utvecklingsarbeten. I arbetet ingår olika former av jourtjänstgöring med utgångspunkt från tidigare erfarenhet. Du kommer även engageras i undervisning av utbildningsläkare samt kandidater.

 

Kvalifikationer

Vi söker en driven hjärtspecialist med bred erfarenhet. Utifrån vårt patientunderlag förutsätts dubbelspecialisering i internmedicin. Andra former av subspecialiteter är meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en lagspelare som har förmågan att driva sitt eget arbete, engagera andra och fatta beslut – i stort som smått. Du är ansvarstagande och tar hänsyn till både mål och kvalitet. Egenskaper och förmågor som vi värderar högt i den här rekryteringsprocessen är:

  • Omdöme
  • Samarbetsförmåga
  • Självständighet

 

Villkor och ansökan

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Beroende på meriter och tidigare erfarenheter kommer tjänsten att kunna utformas så som antingen biträdande överläkare eller överläkartjänst.

Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/928
Kontakt
  • Göran Arstad, 08-58703631
  • Anette Jemtrén, 08-58701000
Publicerat 2022-05-17
Sista ansökningsdag 2022-08-31

Tillbaka till lediga jobb