AO Äldre och mobil vård, Capio Palliativ vård, Capio SPSV Sollentuna

Beskrivning

Vi erbjuder 34 specialiserade palliativa vårdplatser fördelat på två avdelningar i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högt upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna bor i rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysio- och arbetsterapeut samt diakon. Vi tar emot patienter från hela Region Stockholm. 
 
Capio har omfattande erfarenhet av palliativt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett palliativt helhetsperspektiv. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en specialiserad palliativ slutenvårdsavdelning. Arbetet sker i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Dagtid finns medicinskt ansvarig läkare på plats, kväll- och nattetid kontaktas jourläkare. Kontakt med dietist och kontakt med trossamfund sker efter de inneliggande patienternas behov. Du arbetar enligt schema med tjänstgöring dag, kväll och helg och/eller natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet inom palliativ vård är meriterande.

Villkor

Som timanställd betraktas varje arbetstillfälle som en separat anställning och en ny överenskommelse om anställning träffas vid varje tillfälle. Mellan arbetstillfällen föreligger ingen anställning och tiden mellan anställningarna räknas heller inte som anställningstid. 

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Lön per arbetad timma som betalas ut månadsvis.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 1%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1504
Kontakt
  • Johanna Kesti, 0738628535
Publicerat 2021-12-01
Sista ansökningsdag 2021-12-31

Return to job vacancies