Capio AB, Capio Go

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter                                                                   

Capio Go utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i samverkan med andra Capio-verksamheter. Vi har ett brett utbud och patienter kan söka hjälp hos oss för ett 60-tal sökorsaker. Kan vi inte hjälpa patienten digitalt har vi möjlighet att hjälpa patienten vidare till någon av våra fysiska vårdcentraler. Hos oss arbetar läkare, psykologer sjuksköterskor, fysioterapeuter och barnmorskor. 

 

Beskrivning av tjänst

Att jobba som psykolog inom Capio Go innebär att tillgängliggöra vård för de som behöver, men som av någon anledning har svårt att ta sig till sin vårdcentral ( t.ex. på grund av sitt jobb eller där de bor). Capio Go tillgängliggör behandling av psykiskt ohälsa. 

Som psykolog hos Capio Go arbetar du med internetbaserad psykologisk behandling av lindrig till medelsvår psykisk ohälsa. Arbetet innehåller varierande arbetsuppgifter och en kamratlig känsla i psykologgruppen och med andra professioner 

Du kommunicerar främst med patienterna via chatt och/eller video. Behandling kan även ske via iKBT där vi ger patienter återkoppling och stöd genom vårt digitala behandlingsprogram. Vi arbetar främst med korttidsinsatser utifrån evidensbaserade principer och med inspiration av integrerad beteendehälsa. 

Vi lägger en stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier i tjänst. Capio Go är en nationell tjänst och vi har nära samarbete med Capios fysiska vårdcentraler i hela Sverige. 

När du börjar arbeta hos oss genomgår du en gedigen onboarding innefattande hur man arbetar digitalt, hur man använder vår plattform och våra medicinska riktlinjer.
Du får också personlig uppföljning.

Idag tjänstgör våra psykologer helgfria arbetsdagar mellan 08-17, men kan inom kort även innefatta kvälls/helgtjänstgöring. 

Arbetet innebär stor flexibilitet då du har möjlighet att arbeta varifrån du vill och möjlighet att påverka ditt schema samt vara med och utveckla den digitala vården i Sverige.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som är legitimerad psykolog gärna med KBT-inriktning. Du har tidigare erfarenhet från primärvård, psykiatri eller företagshälsovård. Du arbetar evidensbaserat och är skicklig i ditt bemötande och har god förmåga att kommunicera i skrift.

Du behöver vara utvecklingsintresserad, nyfiken och modig. Du behöver ha erfarenhet och utbildning i korttids terapier och integrerad beteendehälsa 

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat flexibilitet, förmåga till självständigt arbete samt god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. 

 

Villkor

Anställningsvillkor:

Tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 mån provanställning.

 

   

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enl överrenskommele
Löneform Månadslön: Fast månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ospecificerad arbetsort
Län Ospecificerad arbetsort
Land Sverige
Referensnummer 2021/1503
Kontakt
  • Cecilia Persson Verksamhetschef , cecilia.persson@capio.se
  • Alexander Sävås PLA Capio Go, alexander.savas@capio.se
Publicerat 2021-10-18
Sista ansökningsdag 2021-11-18

Return to job vacancies