Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Lundby

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Lundby är en vårdcentral belägen i ljusa, rymliga lokaler centralt på Hisingen intill Capio Lundby Närsjukhus. Vi är ett glatt gäng på ca 17 medarbetare som tillsammans har hand om ca 6700 listade patienter. Det råder en god stämning i arbetsgruppen och värnar om varandra vilket gör att det är roligt att gå till jobbet – vi trivs tillsammans helt enkelt. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus och vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Lundby är en växande stadsdel med mycket nybyggnation och ett område under utveckling. Det är lätt att ta sig till och från vår mottagning då det finns goda förbindelser och endast 10 minuter till Centralstationen.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på vår spännande resa?

En av våra kollegor är föräldraledig, och vi söker därför en ersättare för henne fram till augusti/september 2022. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i primärvård, bl.a. telefonrådgivning, mottagningsarbete och hembesök. 

Att arbeta hos oss kommer innebära en spännande resa där vi provar oss fram genom strukturerat förbättringsarbete. På så vis ökar vi kvalitén på vården parallellt med arbetsmiljön. Det innebär stora möjligheter till påverkan, som samtidigt kräver ett engagemang och en nyfikenhet, och en förmåga att jobba tvärprofessionellt. Vi är verksamma i ett område med stor etnisk variation, och du kommer därför möta människor med många olika bakgrunder, besvär och behov av stöd.

Vad pågår hos oss just nu?

 Vi jobbar med att möta och hjälpa patienterna på olika sätt, och till vår hjälp har vi bl a en digital plattform, som vi nu i pandemitider har fått bred användning för då vi kan hjälpa de patienter som inte bör eller kan komma till oss. Omställningen fick självklart en extra skjuts av situationen, och vi ser många spännande användningsområden. Vi har dagliga ronder, vilket innebär teambaserade bedömningar av patientens behov och vårdnivå. Vi strävar efter att förbättringsarbete ska vara en naturlig del i verksamheten, och följer upp med regelbundna möten.

Vad är mål/fokus framåt?

Att ökat tillgängligheten för våra patienter och samtidigt behålla en god arbetsmiljö. Detta innebär anpassning av nya arbetssätt och att vi utnyttjar digital teknik ännu bättre.

Vad är vi mest nöjda med på Lundby?
Vi har en hög trivsel i arbetsgruppen och ser fram emot att gå till jobbet. Vi har högt i tak, kan lyfta stort och smått, och hela arbetsgruppen bidrar med att utveckla verksamheten, vilket förstås blir till nytta för våra patienter.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och har hjärta för primärvårdens patienter med alla dess behov. På vårdcentralen samarbetar vi för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper, bemötande, samarbetsförmåga och ett lösningsfokuserat sinne. Du är öppen för att tänka nytt och du deltar i verksamhetens utveckling. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i både  svenska och engelska i tal och skrift, och har med fördel god vana att arbeta digitalt. 

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1499
Kontakt
  • Kinna Helgesson, 0769-48 27 21
Publicerat 2021-10-18
Sista ansökningsdag 2021-11-18

Return to job vacancies