Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Åkermyntan

Capio Vårdcentral Åkermyntan i centrala Hässelby är en modern vårdcentral som präglas av samarbete och utveckling och som aldrig tummar på kvaliteten. Vi har i dagsläget 14 500 listade patienter och finns i ett lugnt fint område nära Mälaren. Vi håller till i fina lokaler och har goda parkeringsmöjligheter för dig som kommer med bil. Välkommen till en arbetsplats där teamarbete och den goda stämningen genomsyrar vardagen.

Vi står inför en nystart och söker en specialist i allmänmedicin som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Hos oss finner du en framåtlutad arbetsplats som uppmuntrar driv, delaktighet och nya idéer.

Att digifysisk vård numera är ett vedertaget begrepp har väl inte undgått någon. Vi erbjuder en helintegrerad digifysisk vård för hela bredden av primärvårdens patienter. Vi fortsätter vår resa genom att utveckla våra arbetssätt ytterligare – både de fysiska på mottagningen där basen utgörs av teambaserad, personcentrerad vård och de digitala där vi skapat helt nya vägar för patientkontakt.

För dig som läkare innebär detta en varierande vardag där din kompetens får komma till sin rätt. Du kommer att jobba med planerade såväl som akuta besök. Arbetet kommer att passa som handen i handsken för dig som gillar moderna, tvärprofessionella arbetssätt och som ser vikten av ett samarbete där vi alla är lika viktiga och lyfter varandra. Vi jobbar för att öka din kontroll över din egen vardag – du tar kommandot över din tidbok och kan bättre styra när, var och hur du väljer att möta dina patienter. Vi tror att en högre grad av självstyre minskar stress och ökar välbefinnandet. Och om du mår bra gör du också ett bra jobb vilket såklart är det bästa för våra patienter.

Förändring och förbättring är viktiga ledstjärnor för oss och vi söker dig som gillar att jobba i en utvecklingsfrämjande miljö där vi testar och utvärderar. Vi har gemensamma dagliga morgonmöten och veckovisa möten yrkesgruppsvis där vi bollar och skapar struktur. Vi värnar om vårt närvarande, inkluderande ledarskap – dörren till verksamhetschefen står alltid öppen och du som medarbetare har stor delaktighet i beslutsfattandet.

Låter detta intressant? Vi berättar gärna mer om vad vi kan erbjuda dig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1496
Kontakt
  • Jeanette Hessel, 070-841 52 10
Publicerat 2021-10-15
Sista ansökningsdag 2021-11-15

Return to job vacancies