Capio Närsjukvård, Capio Novakliniken Borrby

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Borrby är en mottagning som är belägen mitt på Österlen i Simrishamns kommun. Vi tar hand om ca 4.200 listade patienter på vår vårdcentral. Bra stämning råder på arbetsplatsen och vi har en god sammanhållning. Vi arbetar personcentrerat där vi respekterar olikheter hos både patienter och personal. Arbetsuppgifterna varierar och tempo kan ändras under arbetsdagen, vi hjälper varandra över titelgränserna. Vi arbetar för hög tillgänglighet och bra bemötande för våra patienter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en undersköterska för sedvanliga undersköterskearbetsuppgifter. Du kommer främst att arbeta på vårt lab där provtagning är den främsta arbetsuppgiften. Rollen som undersköterska är varierande och du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade besök med patienter i alla åldrar. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och en merit är om du har erfarenhet av primärvård. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt. Att vara lösningsfokuserad och att alltid arbeta för att ge ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vi söket främst en person till ett längre vikariat som kan leda till tillsvidareanställning.
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 1/2 2022 eller utifrån överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80 %
Ort Simrishamn
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1494
Kontakt
  • Ida Andersson Borggren, 0766443940
Publicerat 2021-10-15
Sista ansökningsdag 2021-11-30

Return to job vacancies