Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Höör

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Den 1 mars 2022 är det dags! Då slår vi upp portarna till Capio Vårdcentral Höör. Vi erbjuder dig en unik chans att vara med och bygga upp en helt ny vårdcentral från grunden

Capio expanderar i Skåne, och nu vill vi erbjuda invånarna i Höör med omnejd primärvård av hög kvalité. Vi är ett engagerat team som skapar de bästa förutsättningarna inför öppningen av verksamheten.

Vi söker nu dig som är distriktssköterska som vill vara med oss från start och utveckla en modern vårdcentral. Du har stort intresse för utvecklingsarbete och du vill vara med och göra skillnad.
Du har ett nära samarbete med verksamhetschefen där ert mål är att driva modern primärvård, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Du blir en viktig spelare i vårt team där vi arbetar med stor flexibilitet och inspiration för vårt uppdrag att skapa den bästa primärvården i Skåne. 
Du kommer möta dina patienter fysiskt dvs sedvanligt mottagningsarbete, men också via våra digitala kanaler så som video, chatt och telefoni.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och arbetar med en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Löpande urval tillämpas under processens gång.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2022-02-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Höör
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1489
Kontakt
  • Tobias Thorbjörnsson, 0735-954049
Publicerat 2021-10-15
Sista ansökningsdag 2021-11-21

Return to job vacancies