Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Östermalm

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Mottagningen är belägen på Östermalm. Vi är en personlig vårdcentral med ca 25 anställda som har ansvar för våra drygt 13500 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ostermalm-vardcentral/
Hitta till oss: https://goo.gl/xz22Vv

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är en tim-anställning, dvs. vid behov om någon av ordinarie personal i reception önskar ledigt.

Vi söker en undersköterska för sedvanliga undersköterskearbetsuppgifter på mottagning och i reception. Du kommer att alternera mellan mottagningsarbete och reception. Rollen som undersköterska är varierande och du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade besök med patienter i alla åldrar. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett par års erfarenhet av primärvård, och har erfarenhet av receptionsarbete/mottagningsarbete.

Vi har Takecare som journalprogram som du behöver ha vana i.

Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt. Att vara lösningsfokuserad och att alltid arbeta för att ge ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2022-01-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning vid behov
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1480
Kontakt
  • Marie Erlandsson, 073- 444 96 34
Publicerat 2021-10-14
Sista ansökningsdag 2021-10-29

Return to job vacancies