Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Veberöd

Välkommen till härliga Veberöd! Mitt i detta dynamiska samhälle omgiven av natursköna områden finns vi – Capio Vårdcentral Veberöd. Vi är ett team med god sammanhållning och en stark laganda. Vårt välutvecklade teamarbete innebär att vi arbetar tvärprofessionellt kring våra patienter vilket både främjar en god arbetsmiljö och gör att vi kan erbjuda våra 5 400 listade patienter bästa möjliga vård.

Vill du arbeta på en modern och familjär vårdcentral som drivs av samarbete och utveckling och som aldrig tummar på kvaliteten? Du har hittat oss! Vi söker nu en specialist i allmänmedicin, och som även är intresserad av ett MAL-uppdrag. Välkommen till en arbetsplats där teamarbetet kring patienterna och den goda stämningen genomsyrar vardagen.

Hos oss får du en varierande vardag där din kompetens får komma till sin rätt. Vi har dagliga ronder där vi gör teambaserade bedömningar av individens behov och vårdnivå. Detta kommer att passa som handen i handsken för dig som gillar moderna, tvärprofessionella arbetssätt och som ser vikten av ett samarbete där vi alla är lika viktiga och lyfter varandra. Att arbeta teambaserat på det här sättet ökar din kontroll över din egen vardag. Vi har påbörjat en digital resa där vi når våra patienter optimalt över dagen, och träffar de vi behöver träffa på vårdcentralen. Vårt arbete med chatt och videobesök innebär en möjlighet till en flexibilitet i förläggningen av arbetstid och en möjlighet att till viss del arbeta hemifrån om du skulle önska. Vi tror att en högre grad av självstyre minskar stress och ökar välbefinnandet. Och om du mår bra gör du också ett bra jobb vilket såklart är det bästa för våra patienter.

Medicinskt ledningsansvar

Rollen som medicinskt ansvarig läkare innebär att du utöver ditt kliniska arbete som läkare även har det medicinska ledningsansvaret på vårdcentralen och arbetar nära verksamhetschefen. Du ska tillsammans med verksamhetschefen driva ett kvalitetsarbete med patient i fokus och utifrån vårt motto ”En väg in för dig som patient - sen tar vi hand om dig”. Du har ansvar för medicinsk behandling, kvalitet och patientsäkerhet på vårdcentralen och är samordnare för läkarnas möten och fortbildning. Du kommer att vara aktiv i utvecklingsarbetet och ingå i vår regions nätverk för MAL:ar där du får möjlighet att bolla och få stöd av engagerade kollegor.

Låter det intressant? Vi berättar gärna mer om vad vi kan erbjuda dig – tveka in att höra av dig!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Veberöd
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1478
Kontakt
  • Carina Fritzell, 076-644 39 31
Publicerat 2021-10-14
Sista ansökningsdag 2021-11-14

Return to job vacancies