Capio Närsjukvård, Capio Novakliniken Gärsnäs

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vill du arbeta i vårt team?
Capio Vårdcentral Gärsnäs är en vårdcentral belägen i Gärsnäs, på landsbygden, i hjärtat på Österlen. Vi är en mindre verksamhet med 3 800 listade patienter, och en medarbetargrupp på 15 personer. Förutom våra läkare har vi distriktssköterskor, sjuksköterskor med olika specialiteter, undersköterskor, medicinska sekreterare och samtalsterapeut m.fl.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en undersköterska till vårt laboratorium på vårdcentralen i Gärsnäs. Tjänsten innebär sedvanliga undersköterskearbetsuppgifter på en mottagning och du kommer att alternera mellan mottagningsarbete och labb. Rollen som undersköterska är varierande och du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade besök med patienter i alla åldrar. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

Tjänsten är idag torsdagar och fredagar med möjlighet till utökad tjänstgöring framöver.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna har ett par års erfarenhet av primärvård. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt. Att vara lösningsfokuserad och att alltid arbeta för att ge ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet inom venösprovtagning är meriterande.

Övrig information

Tillträde snarast och bredvidgång är en självklarhet.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40-60% eller en timanställning
Ort Gärsnäs
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1475
Kontakt
  • Catharina Bergman, 0708-42 32 12
Publicerat 2021-10-13
Sista ansökningsdag 2021-11-13

Return to job vacancies