Capio Närsjukvård

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Skogås ligger söder om Stockholm i Huddinge Kommun. Vi är en välfungerande enhet med ett 30-tal medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 13 200 listade patienter. Här finns goda buss- och pendeltågförbindelser vilket gör att det är lätt att ta sig till och från mottagningen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är sjuksköterska till arbete på mottagningen, eller inom vår hemsjukvård.

På mottagningen växlar man mellan telefonrådgivning, triage och mottagningsarbete. Vi arbetar även digitalt via vår chatt. Arbetet är väldigt omväxlande, och vi arbetar i team med de andra professionerna på vårdcentralen.

I vår hemsjukvård tar vi hand om ca 80 inskrivna patienter, och arbetsuppgifterna delas med de andra i teamet (2 ssk + 2 usk) Vi har även en läkare knuten till hemsjukvården. 

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Här finns en trevlig och kompetent arbetsgrupp och vi strävar efter att ge bästa möjliga vård åt våra patienter.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, helst med några års erfarenhet. Du känner dej trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård. Har du arbetat på vårdcentral/hemsjukvård tidigare är det klart meriterande. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1466
Kontakt
  • Annica Johansson, 0768605074
  • Nikki Nikravesh, 070-7782927
Publicerat 2021-10-12
Sista ansökningsdag 2021-11-30

Return to job vacancies