Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Orust

Vill du bli vår nya kollega och vara med och utveckla primärvården på Orust?

Vi söker ny kollega som vi får skämma bort med handledning och kompetensutveckling i skärgårdsmiljö!

Vi kan erbjuda dig en stimulerande och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter (dessutom med badrocksavstånd till havet). Vi är ensam aktör på Orust och har en stor bredd i uppdraget, hos oss får du möjligheten att utvecklas och vara läkare på riktigt!

Vilka är vi?

Capio Vårdcentral Orust är en del av Capio Närsjukvård och bedriver primärvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Vårdcentralen är modern, alldeles nybyggd och belägen i Henån. Vi har också en filial i Ellös samt hela vår vackra ö som arbetsplats. Idag är drygt 9 500 personer listade hos oss och vi som arbetar här är ett gött gäng på ca 40 medarbetare. Läkargruppen är stor och här ingår 6 specialistläkare, 2 ST-läkare, AT-läkare och underläkare.

Vill du vara med och möta framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi vill bedriva en primärvård i framkant och ser mycket positivt på om du har intresse för vårdens digitalisering och nya arbetssätt.

I kombination med traditionell mottagningsverksamhet har vi även vår egen chatt och möjlighet till videomöte med patient. Vi bemannar chatten varje dag med både sjuksköterska och läkare, dessutom har vi här möjlighet att konsultera våra övriga professioner som vi har på vårdcentralen och rehab. En stor del av kommunikationen med patienter sker också via chatten. 

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som underläkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.

I nuvarande system har vi en datumindelning för våra patienter och du kommer, tillsammans med ett team bestående av läkarkollega, sekreterare och sjuksköterska, vara delaktig i arbetet med en patientgrupp.

Vi tycker att utbildning och fortbildning är viktigt, hos oss erbjuder vi schemalagd handledning men också en kultur där det är ok att vara ny och ställa frågor.

Din vardag hos oss kan dels bestå av planerad mottagning i Henån eller Ellös, hembesök på Gullholmen eller Käringön eller något helt annat. Låter det intressant så vill vi att du hör av dig till oss!

Kvalifikationer

Du har läkarexamen och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Antingen så har du legitimation eller så är du före AT/BT. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Övrig information

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. 

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2022-05-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2021-11-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100
Ort Orust
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1462
Kontakt
  • Johan Ellegård, verksamhetschef, johan.ellegard@capio.se
  • Sanna Bialek, bitr. verksamhetschef, 0722-00 54 46
  • Halfdan Hilmarsson, medicinskt ansvarig, halfdan.hilmarsson@capio.se
Publicerat 2021-10-12
Sista ansökningsdag 2021-11-21

Return to job vacancies