Capio S:t Görans Sjukhus, Kirurgkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Sedan 2016 bedrivs onkologisk verksamhet på Capio S:t Görans Sjukhus. Vi har ett bröstcentrum, ett prostatcancercentrum och ett tarmcentrum där vi behandlar patienter inom de olika diagnoserna. I respektive centrum finns ansvar för hela processen inkluderande screening, utredning, kirurgi och onkologisk behandling. Inom varje centrum finns samlad kompetens med bland annat onkologer, kirurger, plastikkirurg, psykiater, socionomer, rehabkoordinator, paramedicinare, sjuksköterskor, undersköterskor och administratörer. Vi har en gemensam dagvårdsavdelning för behandlingar för alla flöden.

Forskning är en integrerad del av vårdprocessen och vi har en klinisk prövningsverksamhet med fyra forskningssjuksköterskor.

Vi arbetar hela tiden i respektive flöden men också för att stärka och hålla samman onkologin. Vi har sex vårdplatser i samarbete med medicinkliniken. Vi arbetar med patienten i fokus och har etablerat patientrådgivare.

Verksamheten växer och vi söker därför medarbetare i första hand med inriktning mot något av våra flöden bröstcancer, kolorektal cancer eller prostatacancer. Vi arbetar tvärprofessionellt och över specialitets- och professionsgränser med en samlad verksamhet runt patienten. Vi strävar efter att arbeta i team och försöker utöka tiden till patientvård genom att minska på administration genom att ha administratörer.

Vi söker onkologer, som vill vara med och fortsätta att bygga upp och utveckla den onkologiska verksamheten på Capio S:t Görans sjukhus.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu specialistläkare i onkologi, gärna med inriktning mot bröstcancer, gastrointestinal  eller urologisk cancer. Vi strävar hela tiden efter att utveckla och förbättra verksamheten och kommer att utöka forskningsverksamheten och kliniska studier. I teamet runt patienten finns alla viktiga kompetenser samlade, du kommer beroende på din inriktning att dela arbetsplats inte bara med onkologkollegor utan även erfarna bröst-, kolorektal- eller prostatakirurger och tanken är att organisatorisk och lokalmässig närhet ska leda till bättre vård för patienten men också till en mer stimulerande arbetsmiljö. Vår arbetsplats kännetecknas av gott samarbete mellan alla personalkategorier i hela vårdkedjan. När det gäller jourtjänstgöring räknar vi med att du vill ingå i onkologiskt bakjoursarbete för de tre onkologiska flöden vi har.

Fortbildningen sker med ett årligt utbildningsbidrag som kan användas till konferenser, kurser eller litteratur. Vi värnar om patientens autonomi och har kontinuitet som ett av våra starka ledord.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad läkare med specialistkompetens i allmän onkologi. Du ska ha god samarbetsförmåga och kunna tänka i nya banor. Du ska vara intresserad av att kontinuerligt vilja förbättra och utveckla vården. Klinisk forskning är meriterande.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1458
Kontakt
  • Erika Isaksson-Friman, Sektionschef, 08-58701849, erika.isaksson-friman@capiostgoran.se
Publicerat 2021-10-12
Sista ansökningsdag 2021-11-30

Return to job vacancies