Capio Specialistkliniker, Capio Psykiatri Ångest och Depressionsmottagning

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Ångest och Depression är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder sig till vuxna patienter med svår ångest och/eller depression från hela Region Stockholm. Mottagningen startade 2017. Uppdraget inkluderar även konsultativa insatser och neuropsykiatriska utredningar.

Beskrivning

Vi behöver dig! Vi behöver dig för att du förstår hälso- och sjukvårdens övergripande mål som jämlik vård och hög tillgänglighet. Vi behöver just dig för att du tränat dig i att bemöta patienter och komma överens om en vårdplan. Vi behöver verkligen dig för att du är nyfiken på patienter och vad som vidmakthåller ångest och depression. Vi behöver framförallt dig för att du gillar att arbeta med patienter och metoder som har stöd i forskning. Hos oss får du riktigt bra kollegor och möjlighet att utveckla och använda din kompetens i hur vi bäst löser vårt uppdrag. Syftet är detsamma men formatet kan variera (grupp, individuellt, distans, besök på annan plats, teambesök). Vid samsjuklighet betonas också individuell anpassning, lyhördhet och hänsyn till hela sjukdomsbilden. Engagerade kollegor från andra professioner arbetar med Reko, ReDo, rTMS, aktivitetsbalans, s k braining, FaR, sömngrupp mm. Vi har tydliga vårdprocesser och följer nationella och regionala riktlinjer. Mottagningen ligger högst upp i Maria sjukhus med utsikt över takåsarna intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg. Inom Capio Psykiatri finns flera mottagningar på Södermalm och en anslutande heldygnsvård. Välkommen!

Arbetsuppgifter

  • Psykologisk behandling av ångest- och depressionstillstånd.
  • Grupp, individuella och digitala behandlingsformat.
  • Konsultationer inom och utom mottagningen.
  • Fördjupad differentialdiagnostik, screening och utredning.
  • Arbetsuppgifter och metodutveckling utifrån intresse och kompetens.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Erfarenhet av kliniskt arbete, gärna ångest- och depressionstillstånd.

Meriterande

Klinisk erfarenhet, vidareutbildning i evidensbaserade psykologiska behandlingsmetoder och psykoterapi. Specialist- och handledarutbildning (klinisk psykologi).

Villkor

Tillsvidaretjänst 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar flextid och 6 mån provanställning.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1456
Kontakt
  • Cecilia Olsson Lynch, 070-930 77 37
Publicerat 2021-10-12
Sista ansökningsdag 2021-10-24

Return to job vacancies