Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Höör

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Den 1 mars 2022 är det dags! Då slår vi upp portarna till Capio Vårdcentral Höör. Vi erbjuder dig en unik chans att vara med och bygga upp en helt ny vårdcentral från grunden

Capio expanderar i Skåne, och nu vill vi erbjuda invånarna i Höör med omnejd primärvård av hög kvalité. Vi är ett engagerat team som skapar de bästa förutsättningarna inför öppningen av verksamheten.

Vi söker nu dig som är allmänspecialist som vill vara med oss från start och utveckla en modern vårdcentral. Du har stort intresse för utvecklingsarbete och du vill vara med och göra skillnad. Du har ett nära samarbete med verksamhetschefen där ert mål är att driva modern primärvård, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Som medicinskt ansvarig läkare har du tillsammans med verksamhetschefen ansvar för kvalitets och patientsäkerhetsarbetet. Du blir en viktig spelare i vårt team där vi arbetar med stor flexibilitet och inspiration för vårt uppdrag att skapa den bästa primärvården i Skåne. 

Capio är väletablerade i regionen och det finns god support att få i uppdraget på både lokal, regional och central nivå.

Hoppas att vi har skapat en nyfikenhet hos Dig, vi berättar gärna mer om vad vi kan erbjuda dig – tveka in att höra av dig!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 mars 2022
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Höör
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1420
Kontakt
  • Lena Andersson, 0766-31 39 06
Publicerat 2021-10-11
Sista ansökningsdag 2022-02-06
Sök jobbet

Return to job vacancies