Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Wasa

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är psykolog med kompetens i psykiatrisk bedömning av utvecklingsrelaterade tillstånd hos barn och unga för arbete på vår mottagning.

Du kommer att få möjligheten att vara med och starta upp vårt team för psykisk hälsa barn och unga. Vi kommer den 1 december 2021 att starta en mottagning som ska tillhandahålla insatser för barn och unga (6–17 år) med mild till måttlig psykisk ohälsa eller psykisk sjukdom. I uppdraget ingår att utveckla samverkansrutiner med bland annat barn- och ungdomspsykiatri, skola, elevhälsa och socialtjänst.

De fyra Capioenheterna i Södertälje bildar ett psykosocialt team för samarbete, sambedömning, handledning och utbyte av erfarenhet. 

Möjlighet att även delvis arbeta med vuxna finns.

 Vi erbjuder handledning för bästa resultat för patienten och en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1400
Kontakt
  • Anna Söderqvist, +46733884994
Publicerat 2021-10-11
Sista ansökningsdag 2021-11-21

Return to job vacancies