Capio Äldre och mobil vård, Capio Geriatrik, Capio Geriatrik Nacka

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Beskrivning

För oss är det viktigt att alla hittar sin roll. Vi tycker inte att alla ska göra exakt likadant. Du som medarbetare ska göra det du är bäst på inom de ramar vi arbetar med. Vi tror att du, liksom vi brinner för och leverera en hög vårdkvalitet till våra patienter. Att du har goda kunskaper om omvårdnadsprocessen och tycker att det är självklart att arbeta med och utveckla patientsäkerheten och arbetsmiljön.

Precis som alla andra företag vill vi att du är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta. Men vi tycker också att det är roligt om du har lite humor och inte är rädd för att fatta egna beslut. Vi detaljstyr inte, utan vill att våra medarbetare tar eget ansvar och att de säger ifrån när något inte stämmer.  Har du med dig gedigna kunskaper om omvårdnadsprocessen och/eller erfarenhet av personcentrerad vård är det meriterande.

Är du ny i yrket har även du goda möjligheter att utvecklas hos oss. Att arbeta inom geriatrisk vård är det bästa du kan göra för din professionella utveckling.

Vi söker nu sjuksköterskor till avd. 62 med 18 vårdplatser. Bemanningen dagtid är 3 team med 1 sjuksköterska och 1 undersköterska i vardera team, på kvällen är vi 2 team. Vi som arbetar här är ett tryggt, kompetent och stabilt gäng med närhet till glädje och skratt. 

 Tjänsterna är på heltid, men deltid kan diskuteras. Placering på Nacka Närsjukhus. Kollektivavtal finns och vi använder oss av önskeschema och flexibel arbetstid. Vi tillämpar 6 mån provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2021-11-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1394
Kontakt
  • Catarina Johansson, 08-7186212
Publicerat 2021-10-08
Sista ansökningsdag 2021-11-08

Return to job vacancies