Beskrivning

På vår heldygnsvård erbjuder vi vård till patienter som lever i hemlöshet. Patienter kommer ofta till oss på grund av somatisk sjukdom eller skada, många gånger i kombination med psykiatrisk sjukdom och/eller beroende. Vi har en palliativ vårdplats.

Till oss kommer patienterna via remiss, från akutsjukhusen i Stockholm och från vår öppenvårdsmottagning Pelarbacken.

Personer som lever i hemlöshet har ofta komplexa behov av vårdinsatser och sociala insatser. Vi arbetar personcentrerat och strävar efter att tillgodose patienten vård och stöd utifrån ett helhetsperspektiv, ofta i samverkan med socialtjänst och andra vårdgivare.

Vi är belägna på Maria sjukhus på Södermalm i Stockholm.

Arbetsuppgifter

På heldygnsvården bedrivs sedvanligt avdelningsarbete i team med patienten, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, vårdsamordnare och kurator.

I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår bl.a. omvårdnads- och samordningsarbete. På dagtid vardagar arbetar du tillsammans med två sjuksköterskor och en undersköterskekollega. På kvällar och helger arbetar du tillsammans med en sjuksköterska och en undersköterska. På vardagar finns även köksbiträde på avdelningen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av somatisk omvårdnad från sjukhus är ett krav. Om du även har erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad är det  meriterande.

Du har erfarenhet och/eller intresse av att arbeta med människor i utsatta situationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är flexibel och lösningsinriktad. Du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och en god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Anställningen är ett vikariat till juni eller sista augusti 2022.Tillträde enligt överenskommelse.

Då vi arbetar med löpande urval och rekrytering ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

 

Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80 procent
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1381
Kontakt
  • Anette Wennerksog, 08-598 341 87
Publicerat 2021-10-13
Sista ansökningsdag 2021-10-24

Return to job vacancies