AO Ortopedi, Capio Artro Clinic AB, Capio Artro Clinic Mottagning


Capio Artro Clinic är Sveriges ledande idrottsskadeklinik. Vi är en högspecialiserad ortopedisk klinik som bildades redan 1992 som en del av S:t Görans sjukhus. Sedan 2007 är kliniken lokaliserad till Sophiahemmet i centrala Stockholm och från 2015 finns vi även vid Globenområdet. Vi är en högspecialiserad ortopedisk verksamhet inom både artroskopisk kirurgi i knä, höft, axel, fotled och armbåge men också inom höft- och knäproteskirurgi. Vi utför cirka 5 000 operationer per år på vår operationsavdelning och gör flest korsbandsoperationer i Sverige. Utöver den rena ortopedin med mottagningsarbete och operation så har kliniken också en av Stockholms största specialistverksamheter inom fysioterapi med inriktning mot idrottsmedicin och ortopedi. Rehab bedrivs både vid Sophiahemmet och vid en filial på Globenområdet.

Det finns ett djupt och brett kunnande inom ortopedi, rehab och idrottsmedicin på kliniken. Våra medarbetare är Artroklinikens största tillgång och är dedikerade till att leverera bästa tänkbara vård för varje patient. Vi är beroende av våra kunniga och ansvarstagande medarbetare för att tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats.

Capio Artro Clinic har ett samarbete med Centrum för Idrottsskadeforskning och Utbildning (CIFU) som är en centrumbildning tillsammans med MMK på Karolinska Institutet och Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH). Genom CIFU har vi skapat en kreativ miljö där det bedrivs klinik, forskning och utbildning under samma tak inom Sophiahemmets område.

Beskrivning

På vår mottagning på Sophiahemmet är vi ett team på 16 personer och vi strävar efter att vara en mycket god glädjefylld arbetsplats med högt i tak och med gott samarbete. 

Arbetsuppgifter

Ditt arbete som leg. sjuksköterska hos oss på mottagningen innebär sedvanligt mottagningsarbete med främst administrativa uppgifter såsom sjuksköterskerådgivning via chatt och telefon, remisshantering och diverse bokningar i olika system.

Du kommer att arbeta med alla våra patienter (regionspatienter, försäkringspatienter, privatbetalande patienter, barn som vuxna) även om inriktningen blir försäkringsvård.

Ca 10 % av din arbetstid kommer vara avsatt för försäkringssamordningsarbete som innebär att ansvara för att rätt rutindokument gällande försäkringsvården finns uppdaterade i vårt ledningssystem Centuri. Sammankalla till och hålla i möten med försäkringsteamet på kliniken. Du ska även ansvara för vår avvikelsehantering från försäkringsbolagen och våra patientnöjdhetsundersökningar samt vara den givna länken mellan kliniken och Capios försäkringschef Sverige.

Kvalifikationer


Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med flera års erfarenhet inom yrket samt självständigt klara av att prioritera och hålla i många olika funktioner.

Erfarenhet inom ortopedi och försäkringsvård är mycket meriterande, likaså om du har idrottsintresse.

Vår verksamhet, som ständigt är under utveckling, kräver att du är en flexibel, effektiv och stresstålig person som gillar utmaningar. Du ska vara trygg i dig själv, vara prestigelös och ha ett glatt humör och kunna peppa dina kollegor. Du skall vara lösningsbenägen och se möjligheter istället för problem. Du behöver ha en stor tilltro till teamarbete som är av yttersta vikt i vårt dagliga arbete där vi alla hjälper varandra efter behov.

Vi strävar alltid efter att varje enskild patient ska få ett kompetent och trevligt bemötande och att de ska lämna vår klinik med en känsla av oerhört professionellt omhändertagande. Vi följer regelbundet upp detta för att hålla en mycket god omvårdnad av alla patienter.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1378
Kontakt
  • Helena Windahl, 084062700
Publicerat 2021-10-05
Sista ansökningsdag 2021-12-09
Sök jobbet

Return to job vacancies