Capio S:t Görans Sjukhus, Hjärtkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Hjärtkliniken

Hjärtkliniken består av flera vårdavdelningar (ischemi, hjärtsvikt och arytmi), samt andra enheter som erbjuder utredning och behandling (angio/PCI, EKO, pacemaker). Vi uppmuntrar till rotation för att få en bredare kompetens.

Hjärtintensivvårdsavdelningen

Sjuksköterska Hjärtintensivvård - avancerad vård med hög kvalitet och kompetens!

På våra två HIA-1 platser vårdas de svårast sjuka hjärtpatienterna, samt patienter med ex lungemboli eller annat behov av högre vårdnivå. Vi har möjlighet till extra övervakning/provtagning och behandling genom artärnål, potenta läkemedel, NIV och ett kompetent multiprofessionellt vårdteam kring patienten.

Utöver de två HIA-1 platserna, vårdas på de tio andra vårdplatserna hjärtpatienter som har behov av övervakning och vård inom ischemi, arytmi och hjärtsvikt. Vi har en kompetensmodell som innebär att du kontinuerligt utvecklar din kompetens inom kardiologi.

God personcentrerad omvårdnad för att bidra till hög kvalitet och patientnöjdhet är tillsammans med hög medicinsk kompetens och evidens det vi verkligen värnar om, och är bra (bäst) på!

Vi erbjuder utbildningar både internt, externt och på högskolenivå. 

Vi lägger önskeschema, tillämpar ett mycket förmånligt poängavtal som innebär högre ersättning och arbetstidsförkortning vid nattarbete, alternativt anställning i AB med arbetstidsförkortning och nattillägg för dig som bara vill arbeta natt. 

Arbetsuppgifter:

Som erfaren sjuksköterska med erfarenhet av hjärtsjukvård, har du en viktig position i det multiprofessionella teamet. Dina bedömningar och åtgärder bidrar till en personcentrerad vård av hög kvalitet.

Din bedömning som sjuksköterska, medicinsk bedömningen och personcentrerad vård ger patienten hög vårdkvalitet:

  • Bedömning av behov kring specifik omvårdnad, undersökning och behandling
  • Bedömning av hjärtövervakning, aytmi- och ST, via kontinuerlig hjärtövervakning för inneliggande patient, samt rådgivning via FRAPP till ambulans
  • Bedömning och behandling av specifika tillstånd med behov av artärnål, NIV, täta kontroller av vitalparametrar (NEWS) och åtgärder utifrån detta
  • Bedömning av vårdnivå utifrån patientens behov
  • Iordningställande och administration av potenta läkemedel
  • Information och patientdelaktighet

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet av hjärtsjukvård eller annan akutsjukvård. Du önskar arbeta treskift alternativt mestadels natt eller endast natt.

Du tycker om att arbeta i team, är trygg i din roll och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot arbetskamrater. Genom bra kommunikation, samarbete och hög kompetens är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1375
Kontakt
  • Maria Jynge, 08-5870 2858
Publicerat 2021-10-04
Sista ansökningsdag 2021-12-05

Return to job vacancies