AO Ortopedi, Capio Artro Clinic AB, Capio Artro Clinic Operation


Capio Artro Clinic är Sveriges ledande idrottsskadeklinik. Vi är en högspecialiserad ortopedisk klinik som bildades redan 1992 som en del av S:t Görans sjukhus. Sedan 2007 är kliniken lokaliserad till Sophiahemmet i centrala Stockholm och från 2015 finns vi även vid Globenområdet. Vi är en högspecialiserad ortopedisk verksamhet inom både artroskopisk kirurgi i knä, höft, axel, fotled och armbåge men också inom höft- och knäproteskirurgi. Vi utför cirka 5 000 operationer per år på vår operationsavdelning och gör flest korsbandsoperationer i Sverige. Utöver den rena ortopedin med mottagningsarbete och operation så har kliniken också en av Stockholms största specialistverksamheter inom fysioterapi med inriktning mot idrottsmedicin och ortopedi. Rehab bedrivs både vid Sophiahemmet och vid en filial på Globenområdet.

Det finns ett djupt och brett kunnande inom ortopedi, rehab och idrottsmedicin på kliniken. Våra medarbetare är Artroklinikens största tillgång och är dedikerade till att leverera bästa tänkbara vård för varje patient. Vi är beroende av våra kunniga och ansvarstagande medarbetare för att tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats.

Capio Artro Clinic har ett samarbete med Centrum för Idrottsskadeforskning och Utbildning (CIFU) som är en centrumbildning tillsammans med MMK på Karolinska Institutet och Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH). Genom CIFU har vi skapat en kreativ miljö där det bedrivs klinik, forskning och utbildning under samma tak inom Sophiahemmets område.

Arbetsuppgifter

Som ortopedspecialist på Capio Artro Clinic med fokus på höft- och knäproteskirurgi så arbetar du kliniskt på vår mottagning eller vår operationsavdelning. Du kommer att tillhöra vår protessektion. I nuläget har vi 4 stycken ortopeder som arbetar med höft- och knäproteskirurgi. Arbetet inkluderar även bedömning av remisser och deltagande i veckovisa läkarmöten. Möjligheter till kontinuerlig fortbildning är goda. Vi lär oss av varandra inom affärsområde ortopedi men också vid utbildningar och konferenser.

Sektionens medicinska arbete leds av en medicinskt ledningsansvarig läkare.
Läkarchef är Gustaf Storm, tillika verksamhetschef och VD för Capio Artro Clinic.

Kvalifikationskrav

Du är specialist inom ortopedi och har stor erfarenhet av höft- och knäproteskirurgi.
Du har arbetat med olika protessystem och känner dig säker med det. Du är trygg i din yrkesroll och uppfattas som social och samarbetsinriktad. Vi ser gärna att du har ett stort intresse av förbättringsarbete och processledning. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och goda referenser är viktigt.

Övrigt

Kollektivavtal. Vi erbjuder personalförmåner som bla. friskvård. Även tillgång till stort modernt gym finns, frukost varje dag, ev. klinikresor mm.

Intervjuer sker löpande

Läs mer om kliniken på www.capioartroclinic.se

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1374
Kontakt
  • Gustaf Storm, 0707682596
Publicerat 2021-10-04
Sista ansökningsdag 2021-10-24

Return to job vacancies