Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Kista

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Kista är en vårdcentral belägen i ljusa, fräscha lokaler ett stenkast från Kista Gallerian. Här är det nära till buss, tunnelbana, restauranger och affärer. Hos oss arbetar ett glatt gäng sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, kurator och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 7 000 listade patienter. På vårdcentralen finns bland annat sedvanlig läkarmottagning med drop-in dagligen, sköterskemottagning, hemsjukvård och ett väl fungerande psykosocialt team. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Vi har en stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i utvecklingen av vår arbetsplats. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus och vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Vi startar nu även upp vår digitala portal Flow med chattfunktion, video och möjligheten för vårdpersonal att initiera kontakt med patienten digitalt. Med detta kan vi ytterligare förbättra vår redan goda tillgänglighet och uppnå en ännu bättre arbetsmiljö.

Vår trevliga och familjära vårdcentral står inför en nystart och vi söker nu en astma/KOL-sköterska och en diabetessjuksköterska för att stärka upp vårt team. Är du redo för en ny utmaning och vill vara med oss på Capio Vårdcentral Kista?

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss kommer du att möta våra patienter fysiskt, men också via telefon, chatt och video. Arbetstiden är förlagd dagtid och om du har primärvårdsvara så kan vi erbjuda dig möjligheten att kombinera arbete fysiskt på vårdcentralen med arbete hemifrån. För oss är det viktigt med ett närvarande ledarskap och ser därför till att någon i ledningsgruppen dagligen finns tillgänglig för dig som ett stöd i vardagen.

Framöver kommer vi att ha ett starkt fokus på tillgängligheten för våra patienter och för att nå dit arbetar vi tillsammans med att utveckla och modernisera våra arbetssätt, hitta nya lösningar, strukturera vårt arbete – alltid med inriktning mot bästa kvalitet.

Är vi en bra match?

Vi söker en astma/KOL sjuksköterska på 60% och en diabetessjuksköterska på 100%. Som astma/KOL-sköterska kommer du att ha en egen mottagning och kombinera med sedvanligt mottagningsarbete. Som diabetessjuksköterska kommer majoriteten av din tid att vara på egen diabetesmottagning men du kommer även att stötta upp i övrigt patientarbete.

Inom vår organisation har vi nära till besluten, vilket är idealiskt för dig som gillar att få vara med och påverka. Vi ser gärna att du kan ta egna initiativ, trivs med att vara delaktig i beslut och att arbeta med utveckling och förbättring. Vi gillar att tänka nytt!

Är du nyfiken på oss? Tveka inte att höra av dig!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kista
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1373
Kontakt
  • Heidi Hopea Adolfsen, heidi.hopeaadolfsen@capio.se
Publicerat 2021-10-04
Sista ansökningsdag 2021-11-30
Sök jobbet

Return to job vacancies