Capio Movement Sekretariat/Reception

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Vi söker nu Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare till Capio Movement - Ortopedi 

Vill du vara en del av en sekreterarenhet med en central roll i ett patientfokuserat arbete? Vi är ett sammansvetsat team på åtta sekreterare och två receptionister.

Som vårdadministratör/medicinsk sekreterare kommer du att få varierande arbetsuppgifter, egna ansvarsområden för olika administrativa uppgifter utöver journalskrivning och arbete i receptionen. Du har en positiv attityd, är flexibel, noggrann, strukturerad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

Du karaktäriseras av stort engagemang för ständiga förbättringar i verksamheten.

Du har examen inom yrket som vårdadministratör eller medicinsk sekreterare, kodarutbildning är inget krav men meriterande. Det är meriterande om du har kunskaper i Cosmic eller annat likvärdigt journalhanteringssystem. God hörförståelse och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift i svenska språket. På Movement är alla med och bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande arbetsklimat bland engagerade medarbetare med patienten i fokus. En arbetsplats med korta beslutsvägar, en lärande organisation med goda utvecklingsmöjligheter. En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras. Vi välkomnar nya idéer, lär av varandra och strävar ständigt efter att förbättra metoder, processer och arbetssätt för att säkerställa att vi kan bidra till bättre hälsa.

Detta kan du förvänta dig av oss

Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens samt 3000 kr i friskvårdsbidrag. Möjligheter till utveckling. Inflytande och delaktighet i verksamheten. God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka. Flexibla arbetsförutsättningar. En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar. En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras.

Villkor

Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas med 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras. Dagtid, måndag-fredag.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna rekrytering och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista anställningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Kan diskuteras
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1370
Kontakt
  • Magnus Warfvinge, 0731-435797
  • Susann Eskerin, 010-2007343
Facklig företrädare
  • Ulrika Arnell, Vision, 010–2007218
Publicerat 2021-10-04
Sista ansökningsdag 2021-10-27

Return to job vacancies