Capio Rehab Saltsjöbaden

Capio Rehab Saltsjöbaden, beläget på Saltsjöbadens sjukhus, är en av Sveriges ledande aktörer inom rehabilitering av patienter som genomgått thoraxkirurgi, ortopedisk kirurgi eller annan kirurgi. Dessutom rehabiliterar vi multitraumapatienter. Ålder på våra patienter är från unga vuxna och uppåt.
Läs mer om kliniken på www.capiorehab.se/saltsjobaden.

Arbetsbeskrivning

Söker du ett socialt, kreativt och positivt jobb? Har du förmågan att lösa problem, är flexibel och serviceinriktad är jobbet som sjuksköterska på Rehab Saltsjöbaden kanske något för dig. Empati och lyhördhet för patientens behov är viktigt i arbetet hos oss och att du sätter patientens behov i centrum. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge medicinsk vård och omvårdnad till nyopererade patienter som är i åldern från unga vuxna och uppåt. Vi erbjuder dig ett härligt arbetsgäng med högt i tak. Du får ett bra individanpassat introduktionsprogram och möjligheten att jobba på en av Stockholms vackraste platser i härlig skärgårdsmiljö.

Välkommen att kontakta enhetschef Vahida Jusufovic: 072 150 09 98 eller maila din ansökan till: vahida.jusufovic@capio.se

Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap

Färdigutbildad sjuksköterska. Gärna med erfarenhet av arbete på slutenvårdsavdelning.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2021-12-01 eller överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%,
Ort Saltsjöbaden
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1369
Kontakt
  • Vahida Jusufovic, 072-150 09 98
  • Catarina Elker, 072-164 30 10
Publicerat 2021-10-04
Sista ansökningsdag 2021-11-04

Return to job vacancies