Capio S:t Görans Sjukhus, Kirurgkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Är du sjuksköterska och snabbt vill skaffa dig en bred bas i ett härligt gäng? Kom och jobba med oss;Kerstin - vårdenhetschef, samt Lena, Karin och Anette - biträdande vårdenhetschefer, på Kirurgklinikens vårdavdelningar 36, 38 och 39!

Vi är stolta över vår fina gemenskap på avdelningarna som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och samarbete med ett glatt medarbetargäng som tar hand om dig som ny. Under din första tid hos oss får du individanpassad introduktion utifrån din kunskapsnivå och dina förutsättningar. Vi har ett väl utvecklat mentorskapsprogram med en mentor som stöttar dig och som finns till för att svara på frågor kring din arbetssituation. Det finns alltid kompetens och uppbackning bakom dig att lita på. Vi ledare finns också till för att stötta och backa dig i ditt arbete.

Om vår verksamhet och tjänsten
Vi arbetar med akut och elektiv kirurgi/urologi. Vi har ett effektivt flöde på avdelningen med hög läkartillgänglighet och vi jobbar med så kallad behovsstyrd rond. På våra avdelningar får du bred kunskap och en mycket god bas att stå på. Du kommer att stöta på allt inom akutkirurgi hos oss då vi har ett stort akutflöde som fördelas ut på våra 3 avdelningar (36: akut, 38: övre, 39: nedre/urologi) och 72 vårdplatser, där ca 80% av dem används till akut kirurgi.

Vi jobbar i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinare.

Kliniken har under lång tid arbetat med förbättringsarbete och det har resulterat i tydliga rutiner och riktlinjer. Tack vare dessa rutiner kan du som nyanställda känna stort stöd och trygghet i arbetet. 

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse av att få en bred kompetens inom kirurgi. Hos oss arbetar du treskift (dag, kväll, natt och helg) och som kompensation tar du del av vår förmånliga poängmodell.

Det är meriterande om du tidigare har jobbat på vårdavdelning.


Ansökan
Vi intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få kontakt med dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Kerstin, Lena & Karin

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1365
Kontakt
  • Kerstin Lönn/Vårdenhetschef, 08-58701117
  • Lena Tidermark/Bitr Vårdenhetschef, 08-58701119
Publicerat 2021-10-04
Sista ansökningsdag 2021-11-04

Return to job vacancies