AO Ortopedi, Capio Ortopediska Huset AB, Capio Ortopediska Huset Mottagning

Capio Ortopediska Huset ingår i affärsområde Capio Ortopedi som även innefattar Capio Artro Clinic AB, Capio Specialistvård Motala, Capio Movement AB samt ett tätt samarbete med Ortopedkliniken S:t Göran. Capio Ortopediska Huset är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm med ca 60 st anställda och är Stockholms största elektiva enhet utanför sjukhusen. Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och 19 vårdplatser för inneliggande vård samt är öppen måndag-lördag.

Beskrivning

Ortopediska Huset har avtal att operera avancerad fotkirurgi där gipsbehandling är en del i behandlingen. Patienterna opereras i dagkirurgi och kommer tillbaka för omgipsning eller ligger kvar på vårdavdelningen och gipsas innan hemgång.

Till vår gipsmottagning söker vi dig som är undersköterska med goda kunskaper i gipsteknik men även erfarenhet av sårvård. Du jobbar tillsammans med en erfaren undersköterska , fysioterapeuter och ortopedtekniker.. Tjänsten är på 100% 40h/vArbetsuppgifter Gipsbehandling Sårvård ProvtagningKvalifikationer God erfarenhet av gipsbehandling och sårvårdVillkorAnställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1357
Kontakt
  • Ann Berglund, 070-8617554
Publicerat 2021-10-01
Sista ansökningsdag 2021-11-01

Return to job vacancies