Capio S:t Görans Sjukhus, Kirurgkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Sektionen för nedre gastrointestinal kirurgi bedriver elektiv kirurgi avseende såväl maligna som benigna sjukdomar. Tillsammans med akutsektionen handlägger vi även akut kolorektal kirurgi. Tyngdpunkten ligger på utredning och operation av kolorektal cancer med en komplett vårdkedja med kirurger, onkologer, radiologer, patologer och kontaktsjuksköterska. Vi har också ett nära samarbete med en stor endoskopienhet.

Sektionen har en lång tradition och består idag av fem överläkare, en biträdande överläkare och vi har kontinuerligt minst en ST-läkare placerad på sektionen.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår mottagnings- och avdelningsarbete samt operativ verksamhet i form av minimalinvasiv (konventionell laparoskopi och robotassisterad) och öppen kirurgi. Vi arbetar i team med ett flödesinriktat arbetssätt. Du erbjuds en trivsam arbetsplats med duktiga och positiva medarbetare och med patienten i fokus, i en lärande organisation samt en arbetsplats med tydliga mål där kvalitet prioriteras.

Kvalifikationer
Vi söker en kollega med minst fem års subspecialisering inom kolorektal kirurgi. För tjänsten är följande meriterande:

 - goda färdigheter/självständighet inom robotkirurgi/laparoskopisk kolorektalkirurgi
 - bakjourskompetens
 - erfarenhet av rektalcancer-/bäckenkirurgi
 - disputation /erfarenhet av forskning
 - ackreditering via Svensk Kirurgisk Förening eller ESCP

Vi söker dig som är positiv, prestigelöst drivande och som värdesätter samarbete och teamkänsla.


Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1352
Kontakt
  • Richard Bernhoff, 08-58703489
Facklig företrädare
  • Charlotte Söderman, SACO, 08-58703608
Publicerat 2021-10-01
Sista ansökningsdag 2021-11-30

Return to job vacancies