Capio Närsjukvård, Capio Citykliniken Klippan

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Klippan är en liten, välfungerande vårdcentral belägen ca 3 mil från Helsingborg. Vi håller till i fina och rymliga lokaler och det är enkelt att ta sig till och från mottagningen, såväl med bil som med tåg. Vi är idag 25 medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 7 200 listade patienter. Vi har en härlig gemenskap i arbetsgruppen och klimatet genomsyras av prestigelöshet, samarbete och en familjär stämning.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en distriktsjuksköterska/sjuksköterska för arbete på vårdcentral med kombinerat arbete på vår diabetesmottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. 

  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska och som har vidareutbildning inom området diabetes. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga.  Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi är en vårdcentral som ligger långt fram i den digitala utvecklingen. Möjlighet till digitalt arbete kan tillämpas.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enlig överernskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100
Ort Klippan
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1351
Kontakt
  • Sara Nilsson, 0706090039
Publicerat 2021-11-23
Sista ansökningsdag 2021-12-19
Sök jobbet

Return to job vacancies