Capio S:t Görans Sjukhus, Hjärtkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Välkommen till hjärtkliniken! Vi är stolta över vår klinik som uppvisar goda kvalitetsresultat och som utmärker sig med våra positiva och engagerade medarbetare!

Nu söker vi dig som vill arbeta som sjuksköterska inom hjärtsjukvård till våra slutenvårdsavdelningar inom svikt, arytmi och ischemi. Möjlighet finns för rotation till hjärtdagvård och hjärtintensivvård efter en tids erfarenhet.

Hjärtkliniken

Hjärtkliniken består av mottagningar och vårdavdelningar (hjärtsvikt/vitier, arytmi och ischemi), samt olika enheter som erbjuder utredning och behandling (hjärtdagvård, EKO, angio/PCI, pacemakeroperation). Vi uppmuntrar till rotation för att få en bredare kompetens och gott samarbete mellan enheterna. 

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska är du en viktig del i det multiprofessionella teamet. Dina bedömningar och åtgärder bidrar till en personcentrerad vård av hög kvalitet.

I det dagliga arbetet ingår bland annat att identifiera behov kring specifik omvårdnad, undersökning och behandling. Vidare ingår bedömning av hjärtövervakning, kontroller av vitalparametrar (NEWS) och åtgärder utifrån dessa samt iordningställande och administration av potenta läkemedel. Bidra till ökad patientdelaktighet genom information och närståendekontakt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av hjärtsjukvård.

Du är självständig och trygg i din roll, är öppen för förbättringar och utveckling av verksamheten.  Du har ett vänligt och konstruktivt sätt gentemot arbetskamrater. Genom kommunikation, samarbete och hög kompetens är du delaktig i att utveckla en god arbetsmiljö, vårdkvalitet och patientnöjdhet.

Villkor

Fast anställning 100%, 3-skift i poängmodellen.

Ansökan

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, 2021-11-01. Vänta därför inte med din ansökan! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Magdalena Fröberg och Sara Dahlin, kontaktuppgifter finner du nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1348
Kontakt
  • Magdalena Fröberg, 08-58701149
  • Sara Dahlin, 08-58701180
Publicerat 2021-09-29
Sista ansökningsdag 2021-11-30

Return to job vacancies