Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Kungsholmen

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till Capio Vårdcentral Kungsholmen, centralt belägen ett stenkast från Stockholms stadshus i Serafimerlasarettets anrika lokaler. Vårdcentralen har i dagsläget ca 11 500 listade patienter och vi är ca 25 medarbetare med nära kontakt och korta beslutsvägar. Förutom specialister i allmänmedicin finns AT/ST-läkare, mottagnings- och distriktssköterskor, undersköterskor, psykologer och kurator. Teamarbete är centralt i vår vardag och vi arbetar med sambedömning av våra patienter vid dagliga ronder. Vi ligger i framkant i utvecklingen mot digifysisk vård och jobbar aktivt för att utveckla detta som ett komplement i arbetet med våra patienter. Vi har stort fokus på psykisk ohälsa och i vårt uppdrag ingår även att ta hand om barn och unga. Vi har en rehabkoordinator med i teamet och vi bedriver internet-KBT.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är psykolog med KBT-inriktning för arbete med våra vuxna patienter på vår mottagning. Tjänsten innebär bland annat psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling. Vana av video och internet-KBT är meriterande då det ingår i tjänsten. Du kommer ingå i ett team om 6 personer med psykoterapeut, barnpsykologer och kurator. Vi erbjuder handledning för bästa resultat för patienten och en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Övrig information

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig från november 2021 till augusti 2022 med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker fortlöpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 1/11 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 70-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1344
Kontakt
  • Fam Taranger Enhetschef, 073-388 50 73
Publicerat 2021-09-29
Sista ansökningsdag 2021-10-29

Return to job vacancies