Capio Psykiatri, Capio Psykiatri Stockholm , Öppenvård

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Beskrivning

Nu söker vi en Leg Arbetsterapeut till vår trevliga allmänpsykiatriska mottagning centralt på Södermalm i Stockholm. Vi ligger i närheten av Zinkensdamm med närheten till utemiljön i Tantolunden och Skinnaviksparken. I samma hus och gatan bakom så driver Capio psykiatri flera specialistmottagningar inom patient området psykiatri. 


Arbetet kommer att innebära självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter allmänpsykiatriska diagnoser. Du samverkar med övriga teamet för att kartlägga patientens behov och förmågor och därmed bidra till en sammanhängande utredning och vård. Vi samverkar också med både interna och externa aktörer. Att vidareutveckla och förbättra är en viktig del i arbetet, att stödja och fortbilda andra yrkesgrupper inom området arbetsterapi är också en del av arbetet. 

Vi tror att du är en person som har en god samarbetsförmåga och naturlig entusiasm för yrket.  Du kommer att omges av trevliga kollegor med specialistkompetens och premierar god arbetsmiljö.  

Arbetsuppgifter

Kartlägga och bedöma patientens behov av att förbättra förutsättningarna för en fungerande, meningsfull vardag. Inventera olika vardagliga aktiviteter såsom hjälpmedel av olika slag, anpassningar, förbättra strategier, rutiner, träna olika färdigheter i aktiviteter såsom sociala och fysiska. Finna balans i aktiviteter m.m. Kunna utforma grupper med arbetsterapeutiska innehåll.

 

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut. Gärna med utbildning i rehabkoordinering. 

Villkor

Provanställning 6 månader. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 procent
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1341
Kontakt
  • Catarina Stenmark, 076 772 92 43
Publicerat 2021-09-28
Sista ansökningsdag 2021-10-28

Return to job vacancies