Capio Psykiatri Stockholm , Öppenvård

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Beskrivning

Nu söker vi en underläkare/leg läkare på deltid till vår trevliga allmänpsykiatriska mottagning på Södermalm, centralt i Stockholm. I huset och gatan bakom driver Capio psykiatri flera uppdrag med olika psykiatriska inriktningar såsom svår ångest och depression, Stress och Trauma, rehabilitering av långvarig smärta och/eller utmattningssyndrom samt en mottagning för hemlösa. Tjänsten handlar om att hjälpa specialistläkarna med bedömning, utredning, undersökning, behandling och uppföljningar av allmänpsykiatriska diagnoser. 

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och entusiasm över professionen och arbetet. Vi tror att du är intresserad av att få arbeta kliniskt med en allmänpsykiatrisk bredd och samtidigt få handledning av våra duktiga specialister i psykiatri. 

Vi sitter i fräscha lokaler centralt på Södermalm. Nära till Zinkensdamm med trevlig natur såsom Tantolunden och Skinnaviksparken. 

 

Arbetsuppgifter

Bedömningar, utredningar, undersökningar, bedöma och utvärdera behandlingsinsatser och dess effekter. Delta vid konsultationer och vara en del av teamet kring patienten. 

Kvalifikationer

Legitimerad läkare alternativt underläkare. 

Villkor

Deltid, ca 50 procent. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 procent
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1340
Kontakt
  • Catarina Stenmark, 076 772 92 43
Publicerat 2021-09-28
Sista ansökningsdag 2021-10-28

Return to job vacancies