Capio Specialistkliniker, Capio Specialistcenter AB, Capio CFTK

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Specialistcenter AB ingår i affärsområdet Specialistkliniker och består av enheterna Capio CFTK (Capio Centrum För Titthålskirurgi), Capio Gyn och Capio Öron Näsa Hals samt Capio Urologi.

Capio CFTK bedriver mottagnings- och operationsverksamhet i centrala Stockholm på Drottninggatan. Vi erbjuder privatfinansierad obesitaskirurgi, bråckkirurgi, proktologi, skopier och allmänkirurgi. Vi har en vårdavdelning med 7 vårdplatser där huvudsakligen patienter som genomgått obesitaskirurgi övernattar postoperativt. Vi bedriver även salsuthyrning och hos oss opererar verksamheter inom bl.a. öron näsa hals, gynekologi, urologi och plastikkirurgi. Vi opererar och vårdar både barn och vuxna, dock enbart vuxna i slutenvård.

Kvalifikationer och Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska för nattarbete heltid. Tjänsten är förlagd måndag-fredag. Som en i vårt härliga team kommer du arbeta natt på vår vårdavdelning och vårda vuxna patienter som genomgått kirurgi. Vi söker dig med erfarenhet av postoperativ kirurgisk vård och omvårdnad. Du är positiv, kommunikativ och initiativtagande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1339
Kontakt
  • Maria Huss, Verksamhetssamordnare/Sjuksköterska, 070-7430916
  • Richard Segerlund Rex, Verksamhetschef, 070-3388002
Publicerat 2021-09-29
Sista ansökningsdag 2021-10-25

Return to job vacancies