Capio Närsjukvård, Capio Citykliniken Limhamn

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vårt fokus är teamarbete där vi gemensamt tar ansvar för våra patienter och bygger en kultur med stor tilltro till varandras kompetenser. Vi ska ligga i framkant för våra patienter, verksamheten, studenter och utveckla framtidens primärvård. Limhamn ligger vackert vid kusten med en underbart vacker strandpromenad. Limhamn med sina närområden erbjuder ett stort utbud av friluftsliv, mat och upplevelser.

Du är välkommen att arbeta på en väl fungerande vårdcentral där vi är ett 50-tal medarbetare med bred kompetens inom diabetes, astma/KOL, BVC mm. Vi lägger stort fokus på att arbeta i väl fungerande team, som fokuserar på god kvalitet och hög tillgänglighet. Vi är glada och diskussionsvilliga samt positivt inställda till nya idéer. Ständigt förbättringsarbete och en god arbetsmiljö är självklarheter hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu ytterligare en distriktsjuksköterska för utökning i vårt distriktskötersketeam.
Som distriktsköterska hos oss kommer du att arbeta självständigt så väl som i team. I din roll på vårdcentralen har du ett varierande arbete med möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och schema. Arbetet innebär att tillsammans med två distriktsköterskekollegor driva vår distriktssköterskemottagning.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng kollegor. I tjänsten finns det möjlighet till kontinuerligt kompetensutveckling med utbildning både externt och internt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska, gärna med erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 med möjlighet till deltid
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1325
Kontakt
  • Nina Örn, 0725-887538
Publicerat 2021-09-27
Sista ansökningsdag 2021-10-27

Return to job vacancies