Capio Närsjukvård, Capio Hälsocentral Gävle

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vi på Capio Hälsocentral Gävle har funnits på Södertull sedan år 2000 och har ett stabilt vårdteam. I vår hälsocentral ingår barnavårdscentral och rehab. Capio Hälsocentral Gävle är ett eget bolag under Capio Närsjukvård, med särställning i ledningsstrukturen och stort medinflytande från läkargruppen.

Arbetsbeskrivning

En kollega sedan många år ska nu testa nytt arbete och vi söker nu en distriktsjuksköterska för arbete på vår hälsocentralen. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning, möjlighet till BVC och hemsjukvård finns.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar och en tydlig teamkänsla. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Du kan förvänta dig en god introduktion som är anpassad efter dig och verksamhetens behov. Hos oss får du en mentor med stor erfarenhet av distriktssköterskearbetet och verksamheten. Du har regelbunden avsatt tid med din mentor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska och som gärna har erfarenhet av att arbeta på hälsocentral/vårdcentral. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, har en god organisationsförmåga och vill vara med och utveckla vår hälsocentral.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Varmt välkommen att höra av dig med frågor!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20211201
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Gävle
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1322
Kontakt
  • Nina Blomgren, 070-148 37 81
Publicerat 2021-10-04
Sista ansökningsdag 2021-10-27

Return to job vacancies