Capio Närsjukvård, Capio Läkarhus Hjortmossen

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Hjortmossen är en del av Capio Närsjukvård och bedriver vårdcentral, barnavårdscentral och rehabiliteringsmottagning i fina lokaler i centrala Trollhättan. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi är idag cirka 18 medarbetare som har hand om 6000 listade patienter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är psykolog för arbete på vår mottagning. Tjänsten innebär bland annat psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling. Vi erbjuder handledning för bästa resultat för patienten och en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Som psykolog har du högsta kompetens inom bedömning och behandling av våra patienter med psykisk sökorsak. Vi önskar därför hitta dig som vill vara drivande i att utveckla ett arbetssätt som säkerställer att våra patienter får vård i enlighet med primärvårdens uppdrag. Du kommer att få möjlighet att använda hela bredden i din kompetens, och i hög grad styra hur din arbetsdag ser ut. ""Här finns allt under samma tak: psykolog-, läkar- och sköterskemottagning, familjecentral med BVC, rehab och medicinsk fotvård. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan alla yrkesgrupper, liksom hög tillgänglighet till psykolog – för att på bästa sätt hjälpa patienterna. Vi har ett nära och naturligt samarbete med kommunens socialtjänst, skola m fl."

 

"Sedan drygt ett år finns en psykolog med Psykologiskt Ledningsansvar (PLA) inom vår region, och ett nätverk för samtliga psykologer inom regionen. Detta borgar för kollegialt kunskapsutbyte och stöd, samt kompetensutveckling. "

 

"På vår enhet finns en psykolog, vilket innebär att du får en erfaren kollega. Hos oss kommer du också få engagerade och kunniga kollegor, som välkomnar nya initiativ. Inom primärvården är teamarbete betydelsefullt för att tillgodose våra patienters behov. Vi eftersträvar ett holistiskt synsätt, där varje yrkeskategori bidrar med sin unika kompetens."

I tjänsten ingår:

- att bedöma och behandla lindrig och medelsvår psykisk ohälsa 

- att möta patienter från 6 år och uppåt 

- att utifrån din bedömning av vårdnivå remittera/ hänvisa till annan instans 

- att för en patient med behov av samordnade rehabiliteringsinsatser verka för att rehabiliteringsprocessen sker samordnat med patientens övriga behandlingar 

- att utveckla arbetssätt där hög tillgänglighet och kvalitetssäker vård prioriteras
- att utveckla och ge patientutbildningar utifrån patienters behov, tex Stress, Sömn, Ångest 

- att vara vårdcentralens kompetens inom det psykologiska fältet, genom rådgivning/ konsultation/ handledning till övrig personal"

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Övrig information

Ett vikariat på 6 månader med start snarast och sträcker sig till 220415

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1317
Kontakt
  • Annika Hultstrand, 073-558 63 06
Publicerat 2021-09-27
Sista ansökningsdag 2021-10-27

Return to job vacancies