Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Gårda

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu ytterligare en legitimerad sjuksköterska för arbete på vår öppensinnade och välbemannade vårdcentral. Du kommer arbeta med mottagningsarbete, hembesök och telefonrådgivning bland mycket annat. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. En arbetsplats där tråkiga hierarkiska gränser lyser med sin frånvaro och alla jobbar för varandra och våra fina patienter. Ofta i tät samverkan med vår fina rehabmottagning som finns i samma hus. Vi är en arbetsplats med enbart fast personal där personalomsättningen är i princip obefintlig, och din möjlighet att växa i din yrkesroll inte möter gränser.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta både självständigt och i team, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. Varmt välkommen att söka denna tjänst hos oss på Capio Gårda. en vårdcentral du kommer till för att vilja stanna kvar, oavsett om du är patient eller personal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Göteborg Centrum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1311
Kontakt
  • Martin Jensen, 0708-42 40 21
Publicerat 2021-09-24
Sista ansökningsdag 2021-10-24

Return to job vacancies