AO Ortopedi, Capio Ortopediska Huset AB, Capio Ortopediska Huset Vårdavdelningen

Capio Ortopediska Huset ingår i affärsområde Capio Ortopedi som även innefattar Capio Artro Clinic AB, Capio Specialistvård Motala, Capio Movement AB samt ett tätt samarbete med Ortopedkliniken S:t Göran. Capio Ortopediska Huset är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm med ca 60 st anställda och är Stockholms största elektiva enhet utanför sjukhusen. Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och 19 vårdplatser för inneliggande vård samt är öppen måndag-lördag.

Arbetsbeskrivning

Sedvanligt arbete som sjuksköterska på elektiv ortopedkirurgisk vårdavdelning med inriktning på höft och knäproteskirurgi samt avancerad fotkirurgi. Då vi strävar mot kortare vårdtider med hög kvalité är samarbete mellan professionerna nyckeln till nöjda patienter. Förbättringsarbeten genomförs ständigt både individuellt och i grupp. Då vi har korta beslutsvägar har alla möjlighet att påverka och införa nya arbetssätt.

Vi har schemalagd arbetstid 37h/v med ca 2 kvällar /v och helgtjänstgöring var 8:e helg. Helgpasset är fredag em och lördag fm då avdelningen har stängt söndagar.Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap

  • Sjuksköterskeexamen med legitimation från socialstyrelsen är ett krav. 
  • Erfarenhet från akutsjukvård är ett krav. 
  • Erfarenhet från ortopedisk vård är meriterande.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast
Löneform Månadslön, individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 37h/v
Ort Johanneshov
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1304
Kontakt
  • Ann Berglund, 070-8617554
Facklig företrädare
  • Annika Mattsson, 08-54620400
Publicerat 2021-09-24
Sista ansökningsdag 2021-10-24

Return to job vacancies